Veckans blogg?

Eftersom vi hoppade att lägga upp den igår, undrar jag nu; Är det någon som vill tävla i veckans blogg? Vinnaren får två länkningar och visas i vår sidmeny. Kolla nedan isåfall;





Kommentarer
Postat av: Therese

Namn: Therese

Blogg: http://eclipsis.blogg.se

2012-05-01 @ 11:36:28
URL: http://eclipsis.blogg.se/
Postat av: 1D Fan

Hej, jag som bloggar på http://directionfan.blogg.se/ ÄLSKAR One Direction på grund av deras musik så klart men också för deras personligheter. Om man är deppig kan man alltid sätta sig vid datorn och kollar på deras klipp på You Tube! Killarna lyser upp ens dag!! <33

2012-05-01 @ 12:34:09
URL: http://directionfan.blogg.se/
Postat av: amanda

det finns egentligen inte så mycket att säga förutom att dom är helt underbara och verkligen "light up my world." man blir glad utav att se och lyssna på som och ifall jag inte mår bra så kan jag lyssna på deras änglalika röster och må lite bättre. de bryr sig om andra och är bara för bäst!

2012-05-01 @ 12:35:18
URL: http://odirectionernovell.blogg.se/
Postat av: Victoria ©

hej, skulle ni kunna skriva att jag säljer ett 1d skal ? :)

2012-05-01 @ 13:02:47
URL: http://bygushi.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Anledningen till att jag gillar just One Direction är att när jag hade det väldigt svårt i höstas, det var jobbigt med både skolan och andra personliga saker, så kom min kompis och visade WMYB för mig. Jag började lyssna mer och mer på deras musik, och insåg att jag sakta men säkert började att må bättre igen. Jag blev gladare både i skolan och hemma. Deras musik får mig att le och deras glada sprudlande personligheter gör det bara bättre.

2012-05-01 @ 13:57:41
URL: http://iwish1d.devote.se
Postat av: Sanna

Anledningen för att verkligen ÄLSKAR One Direction är att de verkligen får en att skratta och när man väl har börjat så kan man inte sluta! Dem har hur otroliga personligheter att man önskar att man kände dem privat! jag drömmer om dem varje natt och när man vaknar på morgonen börjar jag nästan gråta över att det inte var sant att man hade träffat dem! Dem är dem sötaste killarna jag vet och jag älskar och kommer alltid älska deras musik!!!

2012-05-02 @ 17:57:23
URL: http://loveistobelive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0